Vijverartikelen: vijverpompen, aanleg vijvers in Harelbeke

 

Nieuws

Kom op onze website en meld je aan op onze nieuwsbrief voor al onze promotie's!

www.koiparadijs.be

 

Zoekt u het perfecte geschenk voor verjaar- of vaderdag? Kies dan voor een cadeaubon!

 

Nieuw!

  • Selectie Japanse koi
  • Ruime voorraad goudvis
  • Ruime voorraad Saki hikari

Het Koi Paradijs in Harelbeke, West-Vlaanderen

Het Koi Paradijs in Harelbeke  (tussen Kortrijk en Waregem) werd opgericht in 2001 en is in de loop van de jaren gegroeid & gespecialiseerd in het koivijver gebeuren en in de vijveraanleg

Ervaring en specialisatie in Japanse koi , vijverartikelen, vijverpompen , vijverfolie, vijververwante artikelen en ook de aanleg van vijvers. Ons bedrijf heeft verschillende koi- en siervijvers ter referentie, maar ook voor natuurvijvers en zwemvijvers kunt u bij Het Koi Paradijs terecht!

 

Uw specialist voor vijver en vissen in Harelbeke

Wij zijn de geschikte partner voor zowel aanleg als onderhoud van uw vijver. Onze ontwerpen maken dat er rekening gehouden wordt met alle technische aspecten, alsook met de esthetische inplanting van een vijver in uw privé- of bedrijfstuin.


Professionele filter-installaties worden u aangeboden met een jarenlange garantie.

Hedendaags worden filters meestal ondergronds gebouwd, dichtbij de vijver met een afneembaar terras erover. Zo is de filter veilig en verborgen, maar toch bereikbaar en verlies je geen plaats in de tuin.

De zaakvoerder Luc Claerhout selecteert persoonlijk alle koi in het Niigata-gebergte in Japan. Op deze manier verzekeren wij u ten allen tijde een topkwaliteit in alle categorieën en groottes.

 

Contacteer ons voor meer informatie!